Cròniques

Canvis | Tema Oculto

Des de Tema Oculto hem fet un canvi important des de l’arrel. I es que hem decidit canviar l’idioma en el que estem escribint fins ara, el castellà, i començar a escriure tot el nostre contingut en valencià.

Encara que nosaltres no som valencianoparlants, venim de families que sí que ho són, així que estem molt acostumades a estar en entorns en el que es parla valencià.

És una llengua que estimem i la qual volem convertir en principal en la nostra vida. Ens agrada molt llegir i escoltar música en valencià i, a més, la majoria dels events als que anem per compartir en el blog, estan organitzats en valencià. Per tant, creiem que debem respectar aquesta llengua i ens sumem a ella per començar a comunicar-nos en aquest idioma a partir d’ara.

Estem orgulloses de ser d’una terra que té dos idiomes oficials i volem recolzar una llengua que molts encara pensen que ha d’estar per davall del castellà. Les dos poden conviure perfectament i per a nosaltres cap d’elles és més important que l’altra. Així que recolzem des de la nostra humil posició el valencià.

En endavant, totes les entrades del blog estaran escrites en valencià, encara que, per supost, respectarem l’idioma que parlen les persones que col·laboren amb nosaltres.

 

Les integrants de Tema Oculto.

0 comments on “Canvis | Tema Oculto

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: