Entrevistes

Cap a la vaga feminista | Tema Oculto

Hui us presentem la nostra primera entrevista. Ja que demà es celebrarà la vaga feminista, hem tingut el plaer d’entrevistar a dos representants del col·lectiu de la ciutat de València Resistència Feminista.

Elles ens parlen de com afrontar aquesta vaga en molts dels àmbits de nostra vida quotidiana, i de com participar activament a la manifestació que tindrà lloc a la ciutat de València demà dijous 8 de març.

Sobre Resistència Feminista

Resistència Feminista es un col·lectiu feminista de classe i mixt de la ciutat de València i àrea metropolitana. Naixen amb el propòsit de desenvolupar un moviment feminista ampli i combatiu, amb una estructura organitzativa estable i compromesa, que faça efectiva la lluita contra el patriarcat des d’una perspectiva de classe.

Com feministes de classe es diferencien d’altres feminismes ja que entenen que la lluita feminista no pot ser completa ni coherent sense estar necessàriament lligada a la lluita contra el capitalisme. Reivindiquen que les dones integrants de la classe treballadora, es troben doblement oprimides: com a classe i com a gènere.

Manifestació a València

La convocatòria oficial de la manifestació es a les 18:00 i partirà des del Parterre. Estarà dividida en una part no mixta on es trobaran els quatre eixos de la vaga: estudiantil, laboral, de cures i de consum. L’altra part serà la part mixta on Resistència Feminista formarà un bloc feminista de classe que es reunirà a les 17:30 al mateix lloc on començarà la manifestació.

0 comments on “Cap a la vaga feminista | Tema Oculto

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: