Concerts Cròniques

Zoo, Dub inc, Sara Hebe i JazzWoman conquisten Vivers | Tema Oculto

La passada nit del 11 de juliol es va convertir en una nit molt especial on es congregaren al voltant de 5.000 persones als Jardins de Vivers, en una nova entrega de la Gran Fira de València per disfrutar del directe de Zoo, Dub Inc, Sara Hebe i JazzWoman.

L’encarregada d’obrir la vesprada de concerts va ser una de les noves promeses del panorama musical estatal. Es tracta de la rapera valenciana JazzWoman, que va actuar junt amb més artistes i companys de Periferia Norte. (Ací podeu escoltar més sobre els artistes que formen Periferia Norte).

La valenciana, també integrant del grup Machete en boca, va pujar a l’escenari per presentar Bagheera, el seu primer àlbum, on va comptar amb diferents col·laboracions com la d’altra rapera valenciana, Tesa.

La segona persona que va eixir a actuar va ser la rapera argentina Sara Hebe, qui va fer una nova demostració del seu estil dins del panorama del hip hop. Al seu repertori no van faltar els seus temes més reconeguts com “Tuve que quemar” o “Asado de fa“.

Després va ser el torn del grup internacional Dub Inc que, amb la seua característica combinació del reggae amb ritmes africans i amb una impecable posada en escena, va contagiar a tot el públic que va passar-ho de meravella durant tot el concert.

Qui va tancar la nit va ser una de les bandes més consolidades de tot el panorama musical valencià i estatal, el grup Zoo. Els valencians van aconseguir altra vegada una perfecta complicitat amb les persones assistent durant tota l’actuació. Van deleitar al públic amb un repertori on no van faltar els nous singles presentats al 2018, “Robot” i la reivindicativa “Omertà“. D’altra banda, tampoc podien faltar els temes més clàssics com la cançó més representativa de la banda, “Estiu“; la seua versió del tema d’Obrint Pas “Camins“, la qual han tornat a afegir al seu directe; i la particular festa que aconsegueixen amb “Esbarzers” com a tancament dels seus concerts.

Per últim, van dedicar als espectadors paraules d’agraïment per tot el suport que ha rebut el grup des del seu inici a l’any 2014.

Manifest a favor de les piqueteres

Abans del concert de Zoo, integrants del moviment feminista de València van eixir a l’escenari amb una pancarta on es podia llegir “Jo també vaig ser piquetera el 8M”, amb la intenció de donar suport a totes les piqueteres que estan sent repressaliades amb imputacions penals i multes de la Llei Mordassa, tras els esdeveniments que van tindre lloc el dia de la vaga feminista del passat 8 de març.

Les representants de l’Assemblea Feminista van llegir un manifest on mostraven el total rebuig a aquestes represàlies dirigides a persones que reivindicaven el seu dret a la vaga i a fer d’aquesta una eina principal per a la lluita feminista.

Les represàlies actuen contra un dia històric per a tot el moviment feminista, on va haver una massiva participació de les dones tant en la vaga com a la manifestació. Les multes superen els 6.000€.

0 comments on “Zoo, Dub inc, Sara Hebe i JazzWoman conquisten Vivers | Tema Oculto

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: