Nosaltres


Què és Tema Oculto?

Tema Oculto és un blog que naix amb la pretensió de mostrar les nostres experiències en esdeveniments de caràcter social i cultural.

El nostre àmbit d’acció es centra sobre tot en la ciutat de València i el seu voltant.

A més a més, també és la nostra intenció donar cobertura i fer entrevistes a persones, artistes i col·lectius que, bé pel seu treball directe, o bé a partir de les seues obres, la seua música, el seu activisme, etc. estiguen implicats en causes socials.

El nostre criteri a l’hora de escollir el que volem mostrar al blog es basa per damunt de tot, en temes relacionats amb l’activisme feminista i de classe, la lluita antiracista, l’activisme LGTBI i la música i la cultura amb missatge social, entre altres.

Amb això, no pretenem altra cosa que intentar donar una miqueta d’ajuda a la visibilització d’aquestos col·lectius i persones que fan de la seua lluita o el seu treball, un poquet millor aquest món.


Qui està darrere?

Darrere de Tema Oculto ens trobem dues graduades en comunicació audiovisual intentant unir els nostres interessos socials i culturals amb el món de la fotografia, el periodisme i les xarxes socials (entre altres), en un projecte que contempla diversos àmbits relacionats amb els nostres estudis.

Ens encantaria poder estar present en els moviments socials que tenen lloc hui dia per tractar de col·laborar, almenys en el que pugam, en la difusió dels mateixos.

I no només en temes socials, sino també als culturals, ja que pensem que mitjançant l’art, la música i la cultura es pot concienciar i arribar a un públic més ample.


Tema Oculto

Minea Licer

23. Xiva, València. Amb experiència professional en l’àmbit del SEO i el Màrketing On-Line, vol amb aquest projecte aplicar aquests coneixements en un treball autodirigit. Aficionada i estudiant de fotografia en el seu temps lliure, pretén aprendre molt sobre fotografia de concerts i fotoreportatge, fotografiant els moviments socials i als grups de música que passen per València.

 

Tema Oculto

Mar Jorge

22. València. Amb experiència professional en periodisme i Màrketing de continguts, també vol aplicar aquests coneixements en un projecte que tracta temes que l’apassionen com el feminisme i la música protesta al panorama cultural valencià. A més, Tema Oculto li serveix com a excusa per traure al carrer la càmera de fotos, una de les seues aficions favorites.